logo bnc
logo bnc

Bouwen aan de Wasaweg Campus

21 juli 2022

Bouwen aan de Wasaweg Campus

Kansen voor Noordelijk talent

We zien dat bedrijven die samenwerken, met elkaar ruimtes, kennis en middelen delen verder komen. Samen kom je (immers) verder dan alleen. “Sharing ideas” zit in ons DNA en we geloven dat delen de toekomst is van het laten ontstaan van duurzame en leukere ondernemingen met oog voor de mens en de maatschappij.
Het biedt kansen aan Noordelijk talent om zich hier verder te ontwikkelen en daarmee het Noorden net iets mooier te maken.

Wasaweg Campus

Onze Wasaweg Campus staat bol met kennis van IT, technologie en e-commerce. Onze kracht zit onder andere in de start- en scale-up community die we hier creëren. Aan de Wasaweg kunnen we samenwerken, van elkaar leren en uit elkaars kennis putten. Een handige bijkomstigheid in een klimaat waar veel start- en scale-ups zich bevinden. Om dit nóg beter te kunnen doen zijn we een aantal weken terug samengekomen tijdens de eerste editie van het ‘Business Bites’ evenement.

Business Bites

Tijdens dit evenement kregen alle bedrijven aan de Wasaweg de kans om zich aan elkaar voor te stellen, elkaar te leren kennen en kregen zij de tijd om vragen aan elkaar te stellen. Zo hebben we prachtige introducties gezien van alle bedrijven die hier gevestigd zijn en konden we kennis maken met een aantal van de producten of diensten die zij ontwikkeld hebben. Iets waar je tijdens je dagelijkse bezigheden niet altijd de tijd voor hebt. Op deze manier konden er ideeën en kennis worden uitgewisseld en misschien zijn er wel nieuwe ideeën opgedaan!

Aftermovie

In onderstaande ‘aftermovie’ kun je een sfeerimpressie zien van deze leuke en informatieve middag.

logo

Samen bouwen

Zo kunnen we samen bouwen aan de Wasaweg Campus die zich hier langzaam maar zeker ontwikkeld. Een echte start-up hub vol met goede ideeën en prachtige toekomstplannen.

Als jij nou denkt, hier wil ik bij horen; neem dan contact met ons op! We helpen je graag.

Ook interessant

Lees meer…

Hanzehogeschool en Bossers & Cnossen: een inspirerende samenwerking!

De Hanzehogeschool Groningen is de grootste hogeschool in het Noorden. Studenten, docenten, onderzoekers en professionals uit…

15 mei 2019

Lees meer…

Reflectie IT visie 2020, het COVID-19 jaar door Jeroen Bos

4 min read - Onze woordvoerder en navigator Jeroen Bos, een gedreven IT-professional die een zwak heeft voor gadgets en zich voortdurend…

15 december 2020

Lees meer…

Van start-up naar scale-up. Waar staat Citoforma nu...

20 maanden geleden trok Citoforma Group in het pand van Bossers & Cnossen. De toen snelgroeiende start-up was een logische investering…

4 september 2020