logo bnc

Bovendien...

Bij Bossers & Cnossen zien we ICT als commodity. Wij geloven dat een goed functionerende ICT-omgeving net zo gewoon moet zijn als water uit de kraan: overal beschikbaar, toegankelijk en betrouwbaar. ICT is voor iedereen een integraal onderdeel van het dagelijkse leven geworden. De juiste oplossingen maken het leven eenvoudiger en helpen medewerkers effectiever en efficiënter te werken.

Bossers & Cnossen is een gecertificeerde en geautoriseerde leverancier van een groot aantal merken op het gebied van ICT-middelen en functionaliteiten. Door onze oplossingen en ideeën te delen, kunnen we echt een verschil maken voor organisaties en de samenleving.

ICT-oplossingen

Vanaf het moment dat we onze deuren openden, hebben we antwoorden gevonden op ICT-uitdagingen. We begrijpen en beheren het hele speelveld van uitgebreide cloud-gebaseerde werkruimten tot narrowcasting en alles daaromheen.

Verandering

Het ICT landschap verandert voortdurend en wij weten hoe we onze klanten kunnen helpen om mee te veranderen. Wij weten wat er leeft en wat er speelt. Hierdoor bieden we onze opdrachtgevers altijd state-of-the-art-oplossingen zodat ze verder kunnen groeien.

 

Groei

Wij investeren in kennis, mensen en relaties. In onze ogen gaat groei over meer dan alleen het vergroten van de winst: waarde wordt vaak aangetroffen op plaatsen die verder gaan dan de bedrijfsresultaten. In onze ogen wordt echte welvaart gecreëerd door organisaties te helpen kennis en middelen te delen.