logo bnc

Wanneer ben je Tech-savvy?

Als je tech-savvy bent, ga je handig om met technologie. En weet je hoe de nieuwste digitale en 21ste eeuwse vaardigheden bij te houden.

In de praktijk blijkt dat men niet genoeg heeft aan algemene inspiratiesessies of knoppencursussen voor het structureel updaten van hun werkwijzen. Door digitale geletterdheid te combineren met 21ste eeuwse vaardigheden zoals kritisch denken, cognitieve flexibiliteit en complexe problemen oplossen wordt jouw organisatie future proof.

Waarom ons Tech-savvy programma

Medewerkers uit verschillende sectoren geven aan technologie interessant te vinden, maar weten niet waar ze moeten beginnen om hun digitale geletterdheid te verhogen. Laat staan technologie creatief te implementeren in hun rol.

In de afgelopen jaren hebben wij ervaring opgedaan met Social Business, werken in communities, zero-emailbeleid en de transitie van een hiërarchische structuur naar een holocracy. Wij hebben de expertise in huis om jouw organisatie naar een hoger niveau brengen met ons Tech-savvy programma.

Maatwerk? Ook mogelijk!

Digitale geletterdheid is een containerbegrip. Het verhogen van digitale geletterdheid lijkt daarom onbegonnen werk. De effectiefste manier om jouw doelgroep tech-savvy te maken is door de kennis en vaardigheden in de context te brengen van de deelnemer. Voor iedere situatie die (niet) standaard is, hebben wij een invulling.

Invulling programma

Doelgroepen aanpak

Doelgroepen aanpak

Naast specifieke focus op skills van de doelgroep wordt de mindset van de organisatie aangepakt.

9 kernvaardigheden

9 kernvaardigheden

De 9 tech-savvy kernvaardigheden worden toegelicht met voorbeelden (en quick wins) uit de betreffende sector.

10 belangrijkste skills

10 belangrijkste skills

Je leert de 21ste eeuwse vaardigheden en het bijhouden van nieuwe technologische ontwikkelingen.

Werken in communities

Werken in communities

Samen met Tech-savvy coaches & experts van Bossers & Cnossen werk je in communities.

Ook Tech-savvy worden?